Cyfrowy Polsat

Cyfrowy Polsat

Zapoznaj się z opiniami o Cyfrowy Polsat. Cyfrowy Polsat to największy operator telewizji satelitarnej w Europie Środkowo - Wschodniej. Liczbę aktywnych abonamentów szacuje się na ponad 3 miliony. W swojej ofercie posiadają Premium HBO GO, Familijny Max HD + HBO HD + HBO GO, Familijny Max HD + Film HD + Sport HD + Cinemax HD, Familijny Max HD, Familijny HD, Rodzinny HD.

Zalety


Wady


Ostatnie 3 opinie o Cyfrowy Polsat

Mógłby mi ktoś powiedzieć jak to wygląda teraz z ich pakietami?

Podobała mi się oferta 6 miesięcy bez opłat, dlatego zostałem ich...

Bogata oferta kanałów zachęciła mnie do korzystania z ich usług. Teraz nie...

Promocje

Opinie użytkowników: Średnia ocena: 4 z 11 recenzji

5
avatar

Mógłby mi ktoś powiedzieć jak to wygląda teraz z ich pakietami?

Listonosz15 2018-08-15 09:34:46

avatar

Podobała mi się oferta 6 miesięcy bez opłat, dlatego zostałem ich klientem. Oczywiście później zapłaciłem z nawiązką, ale nie żałuję.

Kreczi 2018-08-14 20:20:50

avatar

Bogata oferta kanałów zachęciła mnie do korzystania z ich usług. Teraz nie wyobrażam sobie brać telewizji gdzieś indziej, polecam wszystkim!

Grzesiek 2018-08-14 17:21:27

avatar

Nie jestem jakimś wielkim fanem oglądania telewizji, ale jak już siądę to oczekuje jakiegoś wartościowego programu. Z cyfrowym polsatem zawsze znajdę coś dla siebie, więc polecam każdemu!

Kubi 2018-08-14 09:06:21

avatar

Jak ktoś lubi ligę mistrzów, to teraz będzie można oglądać na specjalnych kanałach. Ostatnio polsat wykupuje dużo różnych praw do transmisji w tym ligę mistrzów.

Tix 2018-08-13 15:56:20

avatar

Moi rodzice mają wykupiony Cyfrowy Polsat od kilku lat i są zadowoleni, w pakiecie mają wiele kanałów , a tata w końcu może oglądać swoje ulubione mecze :)

beata341 2018-03-06 09:00:13

avatar

Moi rodzice już kilka dobrych lat mają podpisaną umowę z Polsatem. Z tego co wiem płacą niski abonament i mają sporo programów. Chwalą sobie :)

Mirka 2017-10-27 09:25:45

avatar

najtańsza opcja i prawie w ogóle nie ma kanałów. Ogólnie okres trwania umowy jest przerażający. Nie można przejść na niższy pakiet. w pakiecie familijnym mało ciekawych kanałów. Opłaca się jedynie pełny pakiet w smart dom co wiąże się z kosztami I usługi. Byłam wiele lat w Cyfrowym Polsacie i dzieki Bogu zrezygnowałam

keksis 2017-10-05 21:32:39

avatar

Znajomi mają i polecają :)

Majka 2017-10-03 08:45:20

avatar

Wiele osób z mojej rodziny korzysta z oferty z Cyfrowego Polsat i z tego co wiem, są zadowoleni.

Szczepan 2017-08-03 10:42:32

Dodaj swoją opinię - zarejestruj się lub zaloguj się

Szybka rejestracja:

Twoja ocena:

O nas

Opinie.info.pl to portal z opiniami internautów o firmach, produktach, usługach. Dziel się opiniami, bierz udział w konkursach i dołącz do naszej społeczności

Newsletter