Empik

Empik

Lubisz poznawać opinie innych? Kierujesz się nimi przy podjęciu decyzji? Sprawdź co inni sądzą o Empik. Empik oferuję naukę popularnych języków europejskich takich jak: angielski, włoski, hiszpański, francuski, rosyjski. Ponadto, oferuję naukę języków orientalnych takich jak japoński, chiński, arabski itd. Zajęcia są prowadzone w oparciu o metodę THE INSELL METHOD. Każda szkoła językowa w sieci zapewnia dostęp do nowoczesnych technologii. Będąc słuchaczem Empik school dodatkowo możesz korzystać z konwersacji językowych,czy platformy ćwiczeń językowych online.

Zalety


Wady


Ostatnie 3 opinie o Empik

Nie słyszałam wcześniej o tej szkole! To chyba jakaś nowość? Akurat...

Polecam szkołę, można się starać o dofinansowanie :)

Fajna szkoła, niegdyś z niej korzystałem i jestem zadowolony.

Promocje

Opinie użytkowników: Średnia ocena: 4 z 9 recenzji

5
avatar

Nie słyszałam wcześniej o tej szkole! To chyba jakaś nowość? Akurat jestem na etapie szukania czegoś dla siebie,więc chętnie sprawdzę więcej informacji na ten temat

gekonova 2018-01-05 09:57:06

avatar

Polecam szkołę, można się starać o dofinansowanie :)

elena 2017-10-27 10:58:06

avatar

Fajna szkoła, niegdyś z niej korzystałem i jestem zadowolony.

Igor33 2017-10-03 08:14:42

avatar

Fajna szkoła, to tu się zaczęła moja przygoda z językiem hiszpańskim. Mogę się przaktycznie uczyć nie wychodząc z domu. Polecam.

ElKonrado 2017-10-02 21:28:51

avatar

Wygodnie można uczyć się języków w domowym zaciszu. Już zapisałam do niej syna.

Joanna 2017-10-02 19:53:53

avatar

@tomasi tak opłaca się, moja siostra korzystała oferty Empik School i uczyła się języka hiszpańskiego. Nauczyła się go bardzo szybko, dzięki czemu mogła wyjechać do swojej wymarzonej Hiszpanii. Polecam również tą ofertę ze względu na naukę takich języków jak arabski, chiński czy japoński nie wychodząc z domu, co jest ułatwieniem dla osób, które nie mają w pobliżu szkoły z tym językiem ;)

klaste1996 2017-10-02 17:57:15

avatar

Opłaca się zainwestować w tą szkołę językową ? Ktoś napiszę dokładniejszą recenzję?

tomasi 2017-10-02 08:07:21

avatar

Fajna alternatywa dla osób, które chcą się nauczyć języka nie wychodząc z domu. :)

Kamil21 2017-08-03 10:26:29

avatar

Świetna oferta dla osób które chcą się uczyć przez Internet ale także mają dużo placówek stacjonarnych. Każdy znajdzie coś dla siebie.

minerwa90 2017-01-13 02:54:20

Dodaj swoją opinię - zarejestruj się lub zaloguj się

Szybka rejestracja:

Twoja ocena:

O nas

Opinie.info.pl to portal z opiniami internautów o firmach, produktach, usługach. Dziel się opiniami, bierz udział w konkursach i dołącz do naszej społeczności

Newsletter