megakoszulki.pl

megakoszulki.pl

Zapoznaj się z opiniami o firmach i sklepach internetowych, których usługi Cię interesują. Jeżeli jesteś, lub byłeś ich klientem, podziel się swoją opinią.

Zalety


Wady


Ostatnie 3 opinie o megakoszulki.pl

Zamówienie złożone 5.12.2017 z samego rana, wysłane do mnie 18.12.2017...

Fajny generator produktów, który robi robotę moim zdaniem.

Moja opinia o Megakoszulkach jest pozytywna, ponieważ stworzyłem unikalną...

Promocje

Opinie użytkowników: Średnia ocena: 4 z 5 recenzji

5
avatar

Zamówienie złożone 5.12.2017 z samego rana, wysłane do mnie 18.12.2017 dotarło dzień później.
Ze sporym zapasem zamawiałem prezent, jestem strasznie zawiedziony bo musiałem szukać innego prezentu w popłochu, straciłem czas, pieniądze i wiarę w terminowość tej firmy.

temat 2017-12-19 21:04:18

avatar

Fajny generator produktów, który robi robotę moim zdaniem.

Max 2017-11-02 08:38:25

avatar

Moja opinia o Megakoszulkach jest pozytywna, ponieważ stworzyłem unikalną koszulkę, która została wykonana bardzo dobrze.

Maciej 2017-10-19 09:49:40

avatar

Moja opinia na temat MegaKoszulek jest pozytywna, ponieważ stworzyłem unikalną koszulkę i została ona zrobiona bardzo dobrze.

Maciej 2017-10-19 09:47:32

avatar

Znajdziesz w tym sklepie wymarzona koszulkę ;)

malika 2017-04-12 01:27:29

Dodaj swoją opinię - zarejestruj się lub zaloguj się

Szybka rejestracja:

Twoja ocena:

O nas

Opinie.info.pl to portal z opiniami internautów o firmach, produktach, usługach. Dziel się opiniami, bierz udział w konkursach i dołącz do naszej społeczności

Newsletter