UPC Internet

UPC Internet

Przeczytaj aktualne opinie o UPC Internet. Sprawdź czy warto lub podziel się własną opinią na temat internetu w UPC.

Zalety


Wady


Ostatnie 3 opinie o UPC Internet

Mają dobre oferty dla studentów. Opłaca się u nich zamówić internet,...

Stosunek ceny do jakości jest naprawdę dobry. Owszem, można "uciekać w...

Polecam, fajne ceny i działa bez zarzutów.

Promocje

Opinie użytkowników: Średnia ocena: 4 z 9 recenzji

5
avatar

Mają dobre oferty dla studentów. Opłaca się u nich zamówić internet, jeśli nie potrzebuje się umowy na długo. Nie miałem z nimi żadnych problemów, a Wy?

folks 2018-08-13 22:30:32

avatar

Stosunek ceny do jakości jest naprawdę dobry. Owszem, można "uciekać w przyszłość" i przepłacać za nieosiągalne i tak w domowych warunkach prędkości internetu, ale ja zamiast tego wybieram "teraźniejszość", czyli szybki i przede wszystkim stabilny internet w rozsądnej cenie!

krycha7 2018-07-27 12:07:14

avatar

Polecam, fajne ceny i działa bez zarzutów.

tyzik 2017-10-09 09:07:05

avatar

Według mojej opinii cyny są bardzo atrakcyjne, a obsługa klient bez zarzutu, mogę polecić.

Kamil21 2017-08-03 10:30:33

avatar

Mam z nimi umowę już od 4 lat, ani raz nie przysporzyli mi problemów. Jestem zdecydowanie zadowolona.

minerwa90 2017-04-10 09:23:01

avatar

Ja jestem głównie zadowolony z szybkiego łącza, ale ceny mogły by być bardziej konkurencyjne i więcej promocji dla stałych klientów.

magic992 2017-04-10 09:21:31

avatar

Ja tak bym nie zachwalała obsługi.. na odebranie telefonu trzeba czekać co najmniej 15 minut ;/ a internet w miarę.

myfavourite 2017-04-10 09:19:11

avatar

Zdecydowanie polecam! działa płynnie a w razie pytań zawsze można liczyć na fachową obsługę klienta.

antra 2017-04-10 09:17:26

avatar

Dla mnie najważniejszy jest fakt, że nie przerywa a ceny są porównywalne do konkurencji.

malika 2017-04-10 09:14:21

Dodaj swoją opinię - zarejestruj się lub zaloguj się

Szybka rejestracja:

Twoja ocena:

O nas

Opinie.info.pl to portal z opiniami internautów o firmach, produktach, usługach. Dziel się opiniami, bierz udział w konkursach i dołącz do naszej społeczności

Newsletter