wFirma

wFirma

WFirma to program do wystawiania faktur online, księgowość online ze stałym wsparciem oraz biuro rachunkowe online. Zapraszamy do wyrażania opinii o wFirma w komentarzach poniżej.

Zalety


Wady


Ostatnie 3 opinie o wFirma

Świetne uczucie gdy masz z głowy te wszystkie papierki i to za przystępną...

A co myślicie o tym, jak firma liczy np. 3 pracowników czy wtedy opłaca się...

Kolega prowadzi księgowość w Wfirmie i jest zadowolony.

Promocje

Opinie użytkowników: Średnia ocena: 5 z 10 recenzji

5
avatar

Świetne uczucie gdy masz z głowy te wszystkie papierki i to za przystępną cenę. Dzięki WFirma że jesteście!

amadeusz7 2017-11-16 11:41:47

avatar

A co myślicie o tym, jak firma liczy np. 3 pracowników czy wtedy opłaca się korzystać z Wfirmy ,czy to już za duże ryzyko?

Juleczka30 2017-10-26 09:13:02

avatar

Kolega prowadzi księgowość w Wfirmie i jest zadowolony.

kaska32 2017-10-20 08:46:25

avatar

Bardzo mi się podoba ten system, wszystko działa sprawnie, działamy intuicyjnie sami, ale zawsze możemy liczyć na pomoc konsultantów, oraz księgowych. Jestem zadowolona i mogę polecić.

Sabina 2017-10-17 07:44:04

avatar

Program niezwykle przydatny w codziennej pracy, przejrzysty oraz oferujący szeroki pakiet usług. Dzięki niemu praca idzie sprawniej.

monika121316 2017-10-14 20:43:06

avatar

Adam, wFirma jest super opcją, jeżeli np. masz niewielkie przedsiębiorstwo i nie lubisz bawić się w papierkach. :)
Uważam,że oferta online jest na prawdę dobrą opcją, ponieważ wiem, że są bardzo solidni, rzetelni no i koszty są na pewno niższe niż u stacjonarnej księgowej.


Wiesiek 2017-10-11 07:27:55

avatar

Słyszałem o tym programie, że jest bardzo dobry. Moi niektórzy znajomi korzystają z usług wFirmy - są zadowoleni i twierdzą, że nie mają żadnych problemów. Myślę,że to fajna alternatywa, dla osób którzy wolą załatwiać "sprawy papierkowe" online.


Benek 2017-10-10 08:24:42

avatar

Polecam każdemu, kto nie ogarnia jeszcze kwestii faktur :)

lesnazaba93 2017-10-09 09:29:47

avatar

Nigdy nie słyszałem o tym programie i bardzo mało informacji jest o niej w sieci. Czy możecie coś więcej o tym napisać ? Ktoś z tego korzystał, albo planuje i też szuka informacji? :)

Adam 2017-10-09 09:24:37

avatar

Testowałem program do faktur i świetnie działa. Korzystałem z niego dłuższy czas

cold 2017-09-19 02:22:36

Dodaj swoją opinię - zarejestruj się lub zaloguj się

Szybka rejestracja:

Twoja ocena:

O nas

Opinie.info.pl to portal z opiniami internautów o firmach, produktach, usługach. Dziel się opiniami, bierz udział w konkursach i dołącz do naszej społeczności

Newsletter