YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM WODA PERFUMOWANA 50ML

YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM WODA PERFUMOWANA 50ML

Zapoznaj się z opiniami osób, które zdecydowały się na zakup YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM WODA PERFUMOWANA 50ML

Zalety

intensywny
długotrwały zapach



Wady


Ostatnie 3 opinie o YVES SAINT LAURENT BLACK OPIUM WODA PERFUMOWANA 50ML

Uwodzicielskie perfumy, a mocnym akcencie zapachowym. Idealny dla odważnych...

Śliczne są <3

Moje ukochane perfumy. Nigdy nie spotkałam ładniejszego zapachu. :)

Promocje

Opinie użytkowników: Średnia ocena: 5 z 11 recenzji

5
avatar

Uwodzicielskie perfumy, a mocnym akcencie zapachowym. Idealny dla odważnych kobiet, które lubią czuć się seksownie.

amiti 2018-02-19 08:10:51

avatar

Śliczne są <3

olciaxx 2018-02-13 10:00:00

avatar

Moje ukochane perfumy. Nigdy nie spotkałam ładniejszego zapachu. :)

frodka 2018-02-05 09:35:43

avatar

Moje ulubione perfumy. Pachną nieziemsko. Bardzo dużo osób mówi mi,że pięknie pachnę :)

gekonova 2018-01-05 09:30:59

avatar

Moje ukochane perfumy <3 idealne na tą porę roku...Intensywne i uwodzicielskie. Cudowne :)

klarcia22 2017-11-06 09:05:49

avatar

Kupiłem te perfumy mojej dziewczynie na urodziny, bo zachęciła mnie reklama w telewizji i to był mój najlepszy strzał za dychę! Uwielbia je :)

Misiek 2017-10-27 09:03:51

avatar

Zapach jest bardzo elegancki, poleciłabym na wieczór. Długo się utrzymuje to fakt i jest dobrej jakości

monika121316 2017-10-20 11:01:42

avatar

Bardzo kobiecy i ultratrwały zapach. Kiedy go mam na sobie wiele osób prawi o nim komplementy, on po prostu coś w sobie magnetycznego ma, jest jak taka odurzająca chmura która otula ciało, jak sama nazwa wskazuje "opium" :). No i ta buteleczka z czarnym brokatem jest piękna.


Joanna 2017-10-02 19:01:58

avatar

Pięknie pachnie i czuć go bardzo długo :)

beata94 2017-09-14 14:18:15

avatar

Mój ulubiony :)

antra 2017-02-09 13:57:01

Dodaj swoją opinię - zarejestruj się lub zaloguj się

Szybka rejestracja:

Twoja ocena:

O nas

Opinie.info.pl to portal z opiniami internautów o firmach, produktach, usługach. Dziel się opiniami, bierz udział w konkursach i dołącz do naszej społeczności

Newsletter