Lubisz poznawać opinie innych? Zobacz opinie klientów o platformie internetowej alibaba.com
Mniej znane od aliexpress, przynajmniej w Polsce. Jeszcze nie robiłem tam...
Alibaba to ogromna firma chińska, która zajmuje się sprzedażą praktycznie...
Zamówiłem tam plecak i nie przyszedł w obiecanym terminie, dostałem zwrot...
Opinie.info.pl to portal z opiniami internautów o firmach, produktach, usługach. Dziel się opiniami, bierz udział w konkursach i dołącz do naszej społeczności
Opinie użytkowników: Średnia ocena: 5 z 7 recenzji
Mniej znane od aliexpress, przynajmniej w Polsce. Jeszcze nie robiłem tam zakupów, a widzę, że jest tam dużo tanich rzeczy, ktoś poleca ten serwis?
Franek
2018-09-01 09:35:01
+0
Alibaba to ogromna firma chińska, która zajmuje się sprzedażą praktycznie wszystkiego co tam produkują, a jak wiadomo prawie wszystko stamtąd pochodzi. Ceny dużo lepsze niż w Polsce.
Pantera9
2018-08-17 11:51:26
+0
Zamówiłem tam plecak i nie przyszedł w obiecanym terminie, dostałem zwrot pieniędzy. Znajoma zamawiała stamtąd wiele razy i zawsze do niej przychodziło, ja miałem pecha.
Riker
2018-08-15 23:18:31
+0
Dużo mniej popularne od Aliexpress, ciekawe czy tak samo dobre, ktoś robił ostatnio jakieś zamówienia?
Niunia
2018-08-15 09:06:01
+0
Miejsce dość bezpieczne ale raczej na większe zakupy. Korzystałam raz, jestem zadowolona bo wszystko odbyło się zgodnie z opisem. Zobaczymy jak będzie następnym razem.
IgaR
2018-08-13 18:38:59
+0
Jest to chińska platforma ze wszytskim co tylko zapragniemy, sam kupiłem od nich już kilka razy, jedyne co może denerwować to długi czas przesyłki, ale wszystko rekompensuje bajecznie niska cena. A jakie są Wasze odczucia?
Tix
2018-08-13 15:52:00
+0
Zasady podobne jak na Aliexpress więc nie ma obawy. Bardzo dużo tanich produktów.
cold
2017-03-02 11:44:41
+0