Niemiecka marka ubrań popularna już w całej Europie. Swoje katalogi tłumaczy na wiele języków, a w samej Polsce szacuje się, że katalogi znajdują się w około 5 milionach domów.
Zalety:
Rabat dla osób zapisanych na newslettera
Rabat dla klubowiczów
Duża gama rozmiarów
Mi też się bardzo podobały ubrania z Bonprix, nie mogę im nic zarzucić. Co najczęściej kupujecie?...
Robiłem zakupy ubrań tej marki i jestem zadowolony z zakupu. Towar bardzo ciekawy i niedostępny u konkurencji....
Bonprix to świetna firma, ubrania od nich są świetne i bardzo lubię w nich chodzić. Zamówienia zawsze są...
Wszystkie opinie o Bonprix (4):
Mongi3 lata temu
Mi też się bardzo podobały ubrania z Bonprix, nie mogę im nic zarzucić. Co najczęściej kupujecie?
0
Tetris3 lata temu
Robiłem zakupy ubrań tej marki i jestem zadowolony z zakupu. Towar bardzo ciekawy i niedostępny u konkurencji. Przesyłka błyskawiczna i dobrze zapakowana.
0
rybak3 lata temu
Bonprix to świetna firma, ubrania od nich są świetne i bardzo lubię w nich chodzić. Zamówienia zawsze są realizowane bardzo szybko i ubrania są dobrze spakowane. Polecam tą firmę!
0
Dexter3 lata temu
Dokonałeś zakupu ubrań marki Bonprix? Podziel się swoimi odczuciami na temat tej firmy.
0
Dodaj swoją opinię - zarejestruj się lub zaloguj się
Opinie.info.pl to portal z opiniami internautów o firmach, produktach, usługach. Dziel się opiniami, bierz udział w konkursach i dołącz do naszej społeczności