Lubisz poznawać opinie innych? Zobacz opinie klientów o BZ WBK.
BZ WBK kieruje swoją ofertę do klientów indywidualnych, małych i średnich przedsiębiorstw oraz dużych korporacji.
Wyróżnia ich jedna z największych w Polsce sieć placówek i oddziałów oraz nowoczesnym kanałem dostępu do bankowości mobilnej.
Oferta:
"Konto<20" To rachunek zadedykowany dla nastolatków. Konto jest tanie i proste w obsłudze.
"Konto godne polecenia" to mobilne i nowoczesne konto osobiste. Zaletą jest bezpłatne prowadzenie, wygodna aplikacja mobilna, oraz liczne promocje. Minusem są opłaty za kody weryfikujące SMS.
Jestem klientem BZ WBK choć ostatnio rozglądałem się za innymi ofertami....
Założyłem u nich konto bo przekonała mnie ich oferta darmowego rachunku i...
Mają nowoczesne konto dla młodych, bankowość przez telefon na wysokim...
Opinie.info.pl to portal z opiniami internautów o firmach, produktach, usługach. Dziel się opiniami, bierz udział w konkursach i dołącz do naszej społeczności
Opinie użytkowników: Średnia ocena: 4 z 8 recenzji
Jestem klientem BZ WBK choć ostatnio rozglądałem się za innymi ofertami. Nie chce już płacić za konto jeśli w innych bankach większość jest darmowa.
walczak2
2018-09-02 23:54:41
+0
Założyłem u nich konto bo przekonała mnie ich oferta darmowego rachunku i karty. Okazało się że po miesiącu pobrali kilka złotych z konta bo nie wykonałem odpowiedniej ilości płatności kartą. Od razu im podziękowałem i wypowiedziałem umowę.
Olaf
2018-08-16 13:36:47
+0
Mają nowoczesne konto dla młodych, bankowość przez telefon na wysokim poziomie, polecam!
Kreczi
2018-08-14 20:11:22
+0
Korzystam z konta <20 i nie mam zastrzeżeń. Obsługa klienta odpowiada na każde moje pytanie jak i cieszy mnie szybkość realizowania przelewów. Bank warty uwagi.
pawelekzkrakowa
2017-11-17 05:34:47
+0
Co prawda te opłaty za sms potrafią zdemotywować ale jako bank dają radę. Mam konto w WBK rok i póki co jestem zadowolony z usług jak i obsługi.
pradawny
2017-11-17 05:27:41
+0
Przejrzysta strona, ciekawe oferty i niskie prowizje. To mi się u nich podoba. Mogę polecić ten bank każdemu kto szuka czegoś na stałe.
montek
2017-11-17 05:21:52
+0
Ja jestem bardzo zadowolona z tego banku. WBK nie dość że ma jasną i czytelną aplikację oraz stronę internetową, to bardzo niskie opłaty za prowadzenie konta czy posiadanie karty (a przynajmniej ten rodzaj konta, który ja posiadam).
Daniela
2017-10-09 08:21:51
+0
Konto jest ok, ma tylko jeden minus opłacenie karty debetowej kosztuje aż 7 zł na miesiąc ;/
antra
2017-01-11 12:09:01
+0