Zapoznaj się z opiniami o firmach i sklepach internetowych, których usługi Cię interesują.
Jeżeli jesteś, lub byłeś ich klientem, podziel się swoją opinią.
Witam
Chciałabym się wypowiedzieć na temat sklepu Douglas w Gorzowie...
Zamówiłam online męski zestaw i jestem średnio zadowolona ,dziwnie długo...
Podoba mi się to, że do każdego zamówienia otrzymuje 3 próbki gratis i...
Opinie.info.pl to portal z opiniami internautów o firmach, produktach, usługach. Dziel się opiniami, bierz udział w konkursach i dołącz do naszej społeczności
Opinie użytkowników: Średnia ocena: 3 z 4 recenzji
Witam
palta
2019-02-27 11:39:00
+0
Chciałabym się wypowiedzieć na temat sklepu Douglas w Gorzowie Wlkp. Panie tam są tak nie miłe i tak nie sympatyczne że nie da się tego opisać, wchodząc tam czujesz się zimny i nie spymatyczny klimat. Gdy poprosiłam Panią o to by mi doradziala bo chce zmienić swoje podkłady drogeryjne na te ż wyższej półki, Pani odrazu mnie zakwalifikowała do "biednych" i wyłudzajacych próbki, ale uważam że mam prawo sprawdzić siebie dany podkład w domu przed jego zakupem , gdzie naprawdę trzeba dać większa sumę. Odrazu się zniechęciłam, na koniec Pani rzuciła tekstem " trzeba przyjść zrobić makijaż i kupić odrazu ". Żenada!! Poszłam do Sephory i powiem niebo a ziemia, obsługa na najwyższym poziomie :)
Zamówiłam online męski zestaw i jestem średnio zadowolona ,dziwnie długo trwa przygotowanie zamówienia a najgorsze jest to że nie otrzymałam obiecanych i wybranych przeze mnie próbek kosmetyków. Raczej nie skorzystam drugi raz z Państwa usług.
Pati
2018-12-20 10:10:33
+0
Podoba mi się to, że do każdego zamówienia otrzymuje 3 próbki gratis i bon. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
Magdalena
2018-10-23 15:36:24
+0
Często wchodzę na ich stronę gdy muszę szybko kupić jakiś prezent ;), sprawdza się w 100%
antra
2017-04-12 08:01:29
+0