Specjalny żel do włosów którego nie ma w Polsce kupiłem właśnie tam, na e-trena.it
Polecam ten sklep ze...
Zagraniczna drogeria e-trena.it ma w swojej ofercie wiele produktów, których w Polsce nie ma, dlatego kupuje tam...
Zagraniczny sklep, wolę kupować w Polsce, ale czasem mają produkty niedostępne u nas....
Wszystkie opinie o e-trena.it (5):
walczak23 lata temu
Specjalny żel do włosów którego nie ma w Polsce kupiłem właśnie tam, na e-trena.it
Polecam ten sklep ze względu na szeroki asortyment.
0
Franek3 lata temu
Zagraniczna drogeria e-trena.it ma w swojej ofercie wiele produktów, których w Polsce nie ma, dlatego kupuje tam czasem kosmetyki, które poleca mi znajomy z Włoch.
0
Pantera93 lata temu
Zagraniczny sklep, wolę kupować w Polsce, ale czasem mają produkty niedostępne u nas.
0
Olaf3 lata temu
Zgadzam się, że można tam znaleźć niecodzienne produkty, które nie są dostępne w Polsce. Jeśli ktoś szuka pewnego sklepu zagranicznego to polecam e-trena.it
0
cold5 lat temu
Można znaleźć na tej platformie kosmetyki, które nie znajdziesz w drogerii. Często są promocje, co jest na plus ;)
0
Dodaj swoją opinię - zarejestruj się lub zaloguj się
Opinie.info.pl to portal z opiniami internautów o firmach, produktach, usługach. Dziel się opiniami, bierz udział w konkursach i dołącz do naszej społeczności