Szukałam od pewnego czasu dobrego programu antywirusowego i trafiłam na Kaspersky. Cieszy się on dużą...
Moja opinia o programie Kaspersky jest pozytywna, mam go zainstalowanego od 2 lat na swoim komputerze domowym i...
Świetny antywirus, uchronił mnie już nie raz przed trojanami i innym oprogramowaniem szpiegowskim. Polecam...
Wszystkie opinie o Kaspersky (7):
Magdalena3 lata temu
Szukałam od pewnego czasu dobrego programu antywirusowego i trafiłam na Kaspersky. Cieszy się on dużą popularnością i ma bardzo dobre opinie więc skusiłam się, mam nadzieje, że się nie zawiodę. Czy u państwa wystąpiły jakieś problemy związane z tym programem?
0
cold3 lata temu
Moja opinia o programie Kaspersky jest pozytywna, mam go zainstalowanego od 2 lat na swoim komputerze domowym i wyłapał kilka wirusów. Polecam
0
Ania3 lata temu
Świetny antywirus, uchronił mnie już nie raz przed trojanami i innym oprogramowaniem szpiegowskim. Polecam wszystkim.
0
goto324 lata temu
Niezawodny program, dobrze się sprawuje i nie mam żadnych zastrzeżeń co do skuteczności ochrony przed wirusami.
0
kornel4 lata temu
Kaspersky chroni mój komputer od lat. Nigdy się na nim nie zawiodłem i mogę go wszystkim polecić.
0
frodka4 lata temu
Mój ulubiony program antywirusowy, niezawodny od lat.
0
cold4 lata temu
Jeśli wahacie się Państwo przed skorzystaniem z platformy internetowej Kaspersky zachęcamy do zapoznania się z opiniami - wszelkie wątpliwości powinny zniknąć.
0
Dodaj swoją opinię - zarejestruj się lub zaloguj się
Opinie.info.pl to portal z opiniami internautów o firmach, produktach, usługach. Dziel się opiniami, bierz udział w konkursach i dołącz do naszej społeczności