Zapoznaj się z opiniami o firmach i sklepach internetowych, których usługi Cię interesują.
Jeżeli jesteś, lub byłeś ich klientem, podziel się swoją opinią.
Nie polecam - to zwykli oszuści. W czasie obowiązywania gwarancji na telefon-...
Ubezpieczyłam dom w KLIKOCHRON od nieszczęśliwych wypadków i jestem w...
Wielką zaletą klikocrhonu jest to że można u nich ubiezpieczyć prawie...
WANDOO
Amronet
KLIKOCHRON
AVIVA Direct...
mBank
ALIOR BANK
Walutomat
ING Bank Śląski...
BZ WBK
Bank Pocztowy...
Opinie.info.pl to portal z opiniami internautów o firmach, produktach, usługach. Dziel się opiniami, bierz udział w konkursach i dołącz do naszej społeczności
Opinie użytkowników: Średnia ocena: 4 z 7 recenzji
Nie polecam - to zwykli oszuści. W czasie obowiązywania gwarancji na telefon- zakres przypadków jakie obejmuje ubezpieczenie jest znacznie węższy. Okazuje się, że lista przypadków, w których wniosek jest odrzucany jest tak długa, że zawsze się znajdzie jakiś powód dla odmowy wypłaty odszkodowania. JAK NAJDALEJ OD TAKICH KANCIARZY!!!!
Lela
2019-06-05 02:37:48
+0
Ubezpieczyłam dom w KLIKOCHRON od nieszczęśliwych wypadków i jestem w miarę zadowolona. Ceny podobne do konkurencji.
Jolka
2019-02-26 12:29:12
+0
Wielką zaletą klikocrhonu jest to że można u nich ubiezpieczyć prawie wszystko. Mają konkurencyjne ceny, dlatego korzystam z ich usług. Polecam!
Aga1
2018-08-15 19:51:14
+0
Mój Tata zawsze ubezpieczał wszystko w KLIKOCHRONIE. Po mojej pierwszej wizycie w tej firmie już wiem czym sie kierował. Mają super ofertę. Polecam!
johnson
2017-11-17 03:22:06
+0
Długo szukałem dobrego ubezpieczenia, na szczęście znajomy polecił mi KLIKOCHRON. Dziś jestem stałym i zadowolonym klientem tej firmy!
zbigniew
2017-11-17 03:19:50
+0
polecam, w szybki sposób ubezpieczyłem rtv w domu.
krzychu
2017-10-09 09:53:55
+0
Szybko, bez zbędnych formalności można ubezpieczyć dowolny produkt.
myfavourite
2017-04-13 06:45:27
+0