Niestety nie widziałem żadnych efektów po zażywaniu momentum. Kolega mi polecił ten lek na koncentracje, ale nie...
Momentum poprawił moją koncentracje, gdy tego potrzebowałem, ale niestety nie na długo. Tak jak nazwa, działał na...
Miałam problemy z koncentracją w pracy, momentum pomógł mi wykonywać swoje zadania lepiej niż dotychczas. Polecam...
Wszystkie opinie o Momentum (8):
juras3 lata temu
Niestety nie widziałem żadnych efektów po zażywaniu momentum. Kolega mi polecił ten lek na koncentracje, ale nie działał na mnie.
0
Maniek3 lata temu
Momentum poprawił moją koncentracje, gdy tego potrzebowałem, ale niestety nie na długo. Tak jak nazwa, działał na moment :)
0
Aga13 lata temu
Miałam problemy z koncentracją w pracy, momentum pomógł mi wykonywać swoje zadania lepiej niż dotychczas. Polecam jeśli ktoś chce wrócić do formy psychicznej w 100%.
0
Kreczi3 lata temu
Momentum podczas sesji się przydał, dobrze że nie jest drogi, bo inaczej bym zbankrutował przez te studia..
0
ElzbietaWarszawa4 lata temu
Mialam niemały problem z pamięcią, na szczęście znajoma poleciła mi to i naprawdę teraz pamietam o wiele wiecej rzeczy
0
fizyko4 lata temu
Miałem sporo egzaminów co wiązało sie z masą nauki. Dałem radę między innymi dzięki temu produktowi. Polecam wszystkim
0
lesnazaba934 lata temu
Korzystam z Momentum i bardzo polecam. Odkąd zażywam, mam o wiele mniejsze problemy z koncentracją a i nauka idzie mi szybciej.
0
renatka4 lata temu
Zapraszam do dodawania opinii na temat suplementu Momentum
0
Dodaj swoją opinię - zarejestruj się lub zaloguj się
Opinie.info.pl to portal z opiniami internautów o firmach, produktach, usługach. Dziel się opiniami, bierz udział w konkursach i dołącz do naszej społeczności