Multihome to prywatna opieka medyczna w Polsce dla całej rodziny. Gwarancją wykupienia pakietu są dostępne terminy wizyt u najlepszych specjalistów. Jeżeli Twoje dziecko nagle zachoruje, masz pewność, że dostanie natychmiastową opiekę bez skierowania, a Ty nie będziesz stresować się kolejkami, lub brakiem lekarzy w okolicy.
Gwarancja opieki zdrowotnej jest dla mnie priorytetem, dlatego zdecydowałem...
Z małymi dziećmi czasem nie da się wystać w kolejce, a jak ostatnio...
Pomoc z multihome jest natychmiastowa, nie trzeba stać w kolejce u lekarza i...
wFirma
Fakt Mobile...
Premium mobile...
Opinie o T-Mobile...
Lycamobile
Play
Netflix
Infakt
iFirma
TransferGo
Opinie.info.pl to portal z opiniami internautów o firmach, produktach, usługach. Dziel się opiniami, bierz udział w konkursach i dołącz do naszej społeczności
Opinie użytkowników: Średnia ocena: 5 z 7 recenzji
Gwarancja opieki zdrowotnej jest dla mnie priorytetem, dlatego zdecydowałem się na multihome.
pysiomisio
2019-04-28 10:53:39
+0
Z małymi dziećmi czasem nie da się wystać w kolejce, a jak ostatnio bratanek był chory to musiał iść do szpitala. W takich przypadkach multihome jest najlepszym rozwiązaniem, bo lekarz przyjmie bez kolejki.
elixir
2019-02-21 21:00:24
+0
Pomoc z multihome jest natychmiastowa, nie trzeba stać w kolejce u lekarza i martwić się, że nie zostanie się przyjętym. Bardzo przydane, gdy ma się małe dzieci.
goto32
2018-03-06 09:37:04
+0
Znajoma z pracy poleciła mi wykupić pakiet z multihome ponieważ bardzo szybko można dostać się do lekarza bez kolejki. Zwłaszcza teraz kiedy panują grypy i przeziębienia, to chyba dobre rozwiązanie.
mada91
2018-01-08 08:16:59
+0
Córka mojej koleżanki dostała nagłej wysypki w nocy i dostała natychmiastową pomoc Multihome. Pakiet nie jest aż tak drogi, więc uważam,że warto zainwestować.
Mirka
2017-10-27 09:30:53
+0
Moja koleżanka miała tam wykupiony pakiet i z tego co wiem była zadowolona.
aleksandra
2017-10-19 10:04:26
+0
Korzystasz z prywatnej opieki medycznej Multihome? Jaka jest Twoja opinia?
cold
2017-10-17 09:06:02
+0