Nie wysłano mi towaru twierdząc ze taka była decyzja firmy bez podania przyczyny .Nie polecam nic od nich nie...
W sklepie atrakcyjne ceny, lecz jeśli chodzi o gwarancję/rękojmię mają klienta za nic. Niestety nie polecam ze...
Sklep podobny do morele.net ale mniej znany, jakie są wasze opinie, ktoś robił zakupy w...
Wszystkie opinie o OleOle! (6):
Paulina19851 rok temu
Nie wysłano mi towaru twierdząc ze taka była decyzja firmy bez podania przyczyny .Nie polecam nic od nich nie kupujcie
0
darek6462 lata temu
W sklepie atrakcyjne ceny, lecz jeśli chodzi o gwarancję/rękojmię mają klienta za nic. Niestety nie polecam ze względu na słabą obsługę klienta.
0
Niunia3 lata temu
Sklep podobny do morele.net ale mniej znany, jakie są wasze opinie, ktoś robił zakupy w obydwóch?
0
ameba4 lata temu
Fajnie, że jest bezpłatny transport. :) Kupiłam ostatnio odkurzacz, po atrakcyjnej cenie i jestem zadowolona.
0
fidem4 lata temu
Mało popularny, ale dobry sklep. W miarę fajne ceny i okazję, mogę polecić. ;)
0
cold4 lata temu
Lubisz poznawać opinie innych? Kierujesz się nimi przy podjęciu decyzji? Sprawdź co inni sądzą o sklepie OleOle.pl
0
Dodaj swoją opinię - zarejestruj się lub zaloguj się
Opinie.info.pl to portal z opiniami internautów o firmach, produktach, usługach. Dziel się opiniami, bierz udział w konkursach i dołącz do naszej społeczności