Cena,ceną. Ale jest bardzo skuteczny. Jestem już po kilku zabiegach i efekt jest bardzo zauważany. Uważam, że ten...
Zastanawiam się również nad kupnem tego sprzętu, ale również cena mnie trochę odstrasza. Ktoś się jeszcze...
Napisz ktoś jeszcze coś na ten temat? Szykuje się do kupna tego depilatora,ale trochę odstrasza mnie cena :(...
Wszystkie opinie o PHILIPS LUMEA SC1991/00 IPL (5):
mivarka4 lata temu
Cena,ceną. Ale jest bardzo skuteczny. Jestem już po kilku zabiegach i efekt jest bardzo zauważany. Uważam, że ten depilator to w 100% świetna inwestycja. :)
0
klarcia224 lata temu
Zastanawiam się również nad kupnem tego sprzętu, ale również cena mnie trochę odstrasza. Ktoś się jeszcze wypowie? Warto?
0
Sabina334 lata temu
Napisz ktoś jeszcze coś na ten temat? Szykuje się do kupna tego depilatora,ale trochę odstrasza mnie cena :(
0
monika1213164 lata temu
Uważam że warto zainwestować w ten produkt ponieważ długo nam posłuży w przeciwieństwie do zwykłych golarek. Nie podrażnia, nie powoduje krostek i jest łatwy w użyciu.
0
myfavourite5 lat temu
Nie żałuje decyzji że kupiłam depilator laserowy, ponieważ zabieg jest bezbolesny a włoski odrastają wolniej. Jedynym minusem jest cena.
0
Dodaj swoją opinię - zarejestruj się lub zaloguj się
Opinie.info.pl to portal z opiniami internautów o firmach, produktach, usługach. Dziel się opiniami, bierz udział w konkursach i dołącz do naszej społeczności