Lubisz poznawać opinie innych? Kierujesz się nimi przy podjęciu decyzji? Sprawdź co inni sądzą o PKO BP.
PKO BP jest jednym z najstarszych i największych polskich banków.
Oferta:
"Konto za Zero w PKO Banku Polskim" -Atrakcyjna oferta głównie skierowana dla osób korzystających z programu 500+.
"Rachunek młodzieżowy w PKO BP"- Oferta skierowana dla osób między 18 a 26 rokiem życia.
"PKO Konto Firmowe w PKO BP"
"PKO Konto Dziecka w PKO BP" - Rachunek przeznaczony dla dzieci poniżej 13 roku życia.
Widziałęm ostatnio bardzo ciekawą promocję PKO BP. Jak ktoś założy...
Chciałem wziąć lokatę w pko bp i trochę się zawiodłem. Długoterminowe...
Wziąłem pożyczkę konsolidacyjną w pko bp i odstetki są do zniesienia, bo...
WANDOO
Amronet
KLIKOCHRON
AVIVA Direct...
mBank
ALIOR BANK
Walutomat
ING Bank Śląski...
BZ WBK
Bank Pocztowy...
Opinie.info.pl to portal z opiniami internautów o firmach, produktach, usługach. Dziel się opiniami, bierz udział w konkursach i dołącz do naszej społeczności
Opinie użytkowników: Średnia ocena: 4 z 7 recenzji
Widziałęm ostatnio bardzo ciekawą promocję PKO BP. Jak ktoś założy konto, to dostaje premię za to, czy ktoś o tym słyszał?
Armag
2019-04-12 11:40:17
+0
Chciałem wziąć lokatę w pko bp i trochę się zawiodłem. Długoterminowe lokaty gwarantują zyski 1,8% w skali roku, a krótsze tylko do 1%. Nie jest to warte zachodu, lepiej zainwestować w coś bardziej ryzykownego.
baca
2019-03-25 19:56:28
+0
Wziąłem pożyczkę konsolidacyjną w pko bp i odstetki są do zniesienia, bo niecałe 10% RRSO. W przypadku dużych banków to nie jest duży procent.
szkolny
2019-03-21 19:04:25
+0
Obecnie mam w PKO ale wypłacanie tylko z PKO jest uciążliwe. Chociaż ten bank jest najbliżej mojego miejsca zamieszkania.
Maniek
2018-08-16 20:18:03
+0
Mam u nich konto od kilku lat i podoba mi się u nich opcja z odkładaniem gotówki na przyszłość. Co miesiąc odkładam pewną sumę na konto i to procentuje, a wypłacić można po kilku latach.
Listonosz15
2018-08-15 09:48:25
+0
Jestem ich klientem od lat, mam u nich konto bankowe z możliwym debetem, nie jest to droga usługa a nie raz ratowała mi sytuację, dlatego polecam każdemu!
Grzesiek
2018-08-14 17:36:55
+0
Polecam rachunek " Konto za zero" żadnych ukrytych kosztów :)
malika
2017-01-12 08:33:16
+0