Lubisz poznawać opinie innych? Zobacz opinie klientów o Plush.
Plush to marka stworzona przez sieć komórkową Plus. Marka skierowana jest przede wszystkim do ludzi młodych. Oferuje wyłącznie prepaid ( na kartę).
Również przeszedłem do plusha ze względu na kumulowany internet, który...
Już ponad pół roku mam jedną ofertę w Plush, dlatego dostałem dodatkowy...
Plush ostatnimi czasy szaleje na polskim rynku i to widać. Bardzowiele osob...
wFirma
Fakt Mobile...
Premium mobile...
Opinie o T-Mobile...
Lycamobile
Play
Netflix
Infakt
iFirma
TransferGo
Opinie.info.pl to portal z opiniami internautów o firmach, produktach, usługach. Dziel się opiniami, bierz udział w konkursach i dołącz do naszej społeczności
Opinie użytkowników: Średnia ocena: 4 z 8 recenzji
Również przeszedłem do plusha ze względu na kumulowany internet, który dostajemy za staż w sieci. W tej samej cenie możemy dostać nawet dwukrotność tego co na początku, polecam!
Sarius
2019-04-25 19:33:42
+0
Już ponad pół roku mam jedną ofertę w Plush, dlatego dostałem dodatkowy inernet w tej samej cenie. Za kolejne pół roku dostanę jeszcze więcej, dbają o klienta!
piłkarz20
2019-03-31 10:08:26
+0
Plush ostatnimi czasy szaleje na polskim rynku i to widać. Bardzowiele osob się decyduje na internet w plush, a szczególnie kuszące jest to, że po pewnym czasie ilość GB jest dwukrotnie większa.
Dex
2019-03-18 21:11:36
+0
Od kilku tygodni jestem klientem plush i mam ofertę internet na kartę. Płacę 30zł miesięcznie za określoną liczbę GB, która po jakimś czasie się powiększy dwukrotnie. Do tej pory nie miałem żadnych problemów i internet śmiga jak należy.
blindek
2019-03-08 19:34:50
+0
Myślałem że zasięg Plusza bezie lepszy a okazało się odwrotnie. Prędkość Internetu lte to jakiś żart, na playu lte działa mi znacznie szybciej niż tam. Nie wiem czemu wszyscy mówią że play ma najgorszy zasięg.
Olaf
2018-08-16 14:02:49
+0
Bardzo ciekawe oferty, za niewielkie pieniądze wszystko bez limitu. Jedynym ograniczeniem które mi przeszkadzało był niewystarczający limit transferu. Moim zdaniem mogliby to zwiększyć.
Tix
2018-08-13 15:19:55
+0
Miałam u nich kartę przez kilka miesięcy, byłam zadowolona, faktycznie żadnych problemów i naprawdę fajne bonusy, najczęściej w formie transferu. Mogę polecić.
Aga
2018-08-04 11:41:25
+0
Strasznie reklamują a w sumie nie ma co ;/
sheistheone
2017-01-13 12:06:21
+0