Tagomago.pl to jedna z najbardziej popularnych perfumerii online w Polsce, która oferuje sprzedaż kosmetyków w bardzo atrakcyjnych cenach, nawet do 70 % taniej, niż w stacjonarnych sklepach.
Jestem bardzo zadowolona, szybka realizacja zamówienia, dobrze zapakowana...
Spoko strona, można w dość dobrej cenie kupić perfumy. W żadnej drogerii...
Ostatnio kupiłam o połowę taniej moje ulubione perfumy z Calvina Kleina i...
Opinie.info.pl to portal z opiniami internautów o firmach, produktach, usługach. Dziel się opiniami, bierz udział w konkursach i dołącz do naszej społeczności
Opinie użytkowników: Średnia ocena: 5 z 6 recenzji
Jestem bardzo zadowolona, szybka realizacja zamówienia, dobrze zapakowana przesyłka, również szybka wysyłka, na pewno zrobię tam zakupy po raz kolejny.
Magdalena
2018-11-26 17:42:59
+0
Spoko strona, można w dość dobrej cenie kupić perfumy. W żadnej drogerii nie było mojego ulubionego zapachu, a na tagomago je znalazłem i to za - 20% Polecam.
trymson
2018-01-15 09:06:53
+0
Ostatnio kupiłam o połowę taniej moje ulubione perfumy z Calvina Kleina i szczerze nic mnie dawno tak nie ucieszyło jak ta promocja, bo wzięłam zapas na rok haha :D
mufka
2018-01-05 08:31:31
+0
Hejka. Kupiłam ostatnio na Tagomago.pl ulubione perfumy dla koleżanki po znakomitej cenie.
marzenka
2017-11-02 08:46:33
+0
Jeszcze nic nie kupiłam z tagomago, ale czaje się na pewne perfumy, które w stacjonarnej perfumerii kosztują krocie, ale przyznam po cichu, że liczę na jakąś promocję na stronie i wtedy dokonam zakupu. :))
basienka
2017-10-31 11:38:20
+0
Co sądzisz o internetowej perfumerii Tagomago.pl ? Wyraź swoją opinię.
Karolina
2017-10-31 11:17:32
+0