Tax Care to spółka, która zajmuje się księgowością małych firm, oraz doradzaniem w sprawach podatkowo - urzędowych online.
Swoje usługi wykonuje już od niespełna 10 lat, zadowalając klientów ze swojej kompleksowej pomocy przy prowadzeniu działalności gospodarczej.
Tax Care pomoże każdemu przedsiębiorcy z rozliczeniem, przygotują potrzebne...
Współpraca układa się pomyslnie, nie płacę dużo za abonament, w razie...
Taxcare to świetna pomoc dla każdego przedsiębiorcy, ja jestem zadowolona....
wFirma
Fakt Mobile...
Premium mobile...
Opinie o T-Mobile...
Lycamobile
Play
Netflix
Infakt
iFirma
TransferGo
Opinie.info.pl to portal z opiniami internautów o firmach, produktach, usługach. Dziel się opiniami, bierz udział w konkursach i dołącz do naszej społeczności
Opinie użytkowników: Średnia ocena: 5 z 7 recenzji
Tax Care pomoże każdemu przedsiębiorcy z rozliczeniem, przygotują potrzebne papiery do urzędu skarbowego, więc jak ktoś ma problem z papierkową robotą to znajdzie u nich pomoc.
Pantera9
2018-08-17 19:01:19
+0
Współpraca układa się pomyslnie, nie płacę dużo za abonament, w razie potrzeby spotykamy sie w biurze, można też załatwić formalnosci online czy wysyłając kuriera po papiery.
Maniek
2018-08-16 19:20:32
+0
Taxcare to świetna pomoc dla każdego przedsiębiorcy, ja jestem zadowolona. Obsługa klienta na wysokim poziomie, zawsze można liczyć na pomoc fachowca. Fajne rozwiązanie dla kogoś kto nie chce zatrudniać księgowej.
Aga
2018-08-04 10:00:54
+0
Współpracuję z Tax Care od prawie dwóch lat bez problemów, firmę zakładałem też za ich pośrednictwem. Jestem zadowolony, więc śmiało mogę polecić dla jdg.
Darek
2017-12-29 11:02:27
+0
Mogę powiedzieć, że obsługa klienta w Tax Care jest na medal! Zawsze pomagają, kiedy ma się jakiś problem, serdecznie polecam :)
aleksandra
2017-10-19 10:05:55
+0
Cześć, szukam wszędzie opinii o Tax Care,ale niestety jest bardzo mało informacji na ten temat. Czy ktoś z Was korzystał z tej księgowości i może coś napisać więcej ?
Malwinka
2017-10-17 07:31:18
+0
Korzystasz z internetowej księgowości Tax Care? Wyraź swoją opinię.
Julka
2017-10-16 01:43:49
+0